Wij ontwikkelen top websites
en slimme strategieënWij zijn Stackmont

In een wereld waar bijna alles online wordt gedaan, is een eersteklas website essentieel. Bedrijven worden beoordeeld op hun online uiterlijk, dus hoe creëer je de juiste online indruk? Voor ons is een website niet alleen een bron van informatie, maar een ervaring. We creëren deze ervaring door goed op elk detail te letten om ervoor te zorgen dat klanten u niet alleen vinden maar ook kiezen. Onze websites zijn niet goed, ze zijn geweldig.

Transpirant

Stackmont draait op vertrouwen. Iedereen is bevoegd om beslissingen te nemen, communicatie is transparant en we zijn geobsedeerd door onze eigen productiviteit.

Mindfulness

Mindfulness, egoloosheid en pragmatisch vakmanschap zijn de kern van onze cultuur - van dagelijkse interacties tot hoe we dingen voor elkaar krijgen.

Blijdschap

We houden van waar we werken en we denken dat jij dat ook zult doen.

Flexibel

We houden van waar we werken en we denken dat jij dat ook zult doen.

Ons Team

Wouter van Rijmenam

Wouter heeft een gezonde obsessie met alles wat digitaal is, sterk gelovend in de kruising van ontwerp en technologie. Voortdurend nieuwe ideeën verkennen en prototypen, zal hij de kans grijpen om betrokken te zijn bij elk aspect van een project.
Berry van der Velden

Full Stack Engineer

Berry is gepassioneerd over web- / softwareontwikkeling en Domotica (automatisering in en om woningen). Hij kan praktisch alles maken wat je wenst.
Cas Frijns

Design & Front-end Development

Cas is geobsedeerd door UI en gecharmeerd door de evolutie van Front-end ontwikkeling. Als je hem onbeheerd achterlaat, zal hij die code heel goed in je vensters bewaren.
Ruben Martens

Advisor & Partner from Another Monday

We're hiring!

Leuk/geliefd digitaal bureau zoekt een enthousiaste front-ender voor creatieve momenten en samenwerking.
 
Ben jij dit?

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en samen zoeken we de beste oplossing voor jouw bedrijf!

Contactformulier of (+31) 655 61 64 99