+31 (6) 46434969

Wij doen het allemaal! Van een profesionele website tot een grote webapplicatie tot een fashionable fotoshoot.

Social media

Social media is wereldwijd bekend en biedt verschillende manieren om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Enkele voorbeelden van sociale media kanalen zijn: Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en/of LinkedIn. Deze genoemde platformen bieden elk hun eigen specialiteit voor verschillende doeleinden voor uw bedrijf. Of het nou gaat om het delen van acties of aanpassingen, het is allemaal mogelijk.

Marketing

Met behulp van marketing is het mogelijk om de verkoop van uw dienst of product te bevorderen. Het verkopen van uw dienst of product is mogelijk via verschillende manieren maar het is vooral gericht op het verkrijgen van naamsbekendheid. Het creëren van deze naamsbekendheid is mogelijk door o.a. Search Engine Optimization (SEO) oftewel zoekmachineoptimalisatie. SEO biedt de mogelijkheid om de bezoekersaantallen van uw website te verhogen met behulp van relevante zoekwoorden.

Webhosting

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf 24/7 bereikbaar is biedt webhosting de oplossing. Er wordt een stukje ruimte voor uw website gehuurd op onze servers. Deze servers zorgen ervoor dat uw website permanent online beschikbaar is voor uw bezoekers. Ook het beheer en onderhoud van uw website wordt mogelijk gemaakt door onze server, ook wel ‘shared hosting’ genoemd.

Webontwikkeling

Het realiseren van de constructie tijdens de webontwikkeling biedt ruimte voor het inrichten van de website. Het creatieve proces wordt doorgevoerd om het ontwerp voor de toekomstige werkelijkheid te verwezenlijken. De huisstijl neemt een belangrijke plek in met name voor de vormgeving van verschillende aspecten van de informatievoorziening. Het betreft de verscheidene kopjes, teksten, symbolen en nog veel meer wensen.

Webdesign

Het grootste visitekaartje van deze tijd is natuurlijk een website. Website’s zijn de manier om je klant te bereiken, mits als het natuurlijk goed ontwikkelt is. Daarom moet er goed worden nagedacht hoe het design van deze website het best past voor uw doelgroep. Website kan uw bedrijf maken of breken, daarom besteedt Stackmont hier veel zorg aan.

Drukwerk

Drukwerk is ook een vorm welke gezien kan worden als een onderdeel van Marketing. Het promoten van uw bedrijf is mogelijk via online of offline reclame waarbij het laatstgenoemde in de vorm van visitekaartjes, flyers, posters, brochures overgebracht kan worden. Deze offline reclame vormen kunnen ook online verspreid worden in samenhang met bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Huisstijl

De huisstijl kan ook beschouwd worden als een soortgelijke vingerafdruk. De definitie van een huisstijl kan betrekking hebben op de innerlijke en uiterlijke verschijningsvormen van uw bedrijf. De innerlijke verschijningsvorm betreft het symbolische gedeelte van de identiteit zoals de naam, logo, kleur, lettertype en symbolen. De tegenhanger is de uiterlijke verschijningsvorm, dit betreft de communicatie en gedrag vanuit de organisatie in dit geval de bezoekers van de website.

Logo’s

Het logo vertegenwoordigt uw bedrijf als een unieke ‘vingerafdruk’. Deze zogenoemde vingerafdruk biedt uiteenlopende mogelijkheden van afbeeldingen tot aan letters. Wanneer een van deze mogelijkheden in het oog springen is het van belang dat deze geassocieerd worden met uw bedrijf. Kiest u liever voor een symbool welke herkenbaar is voor iedereen of valt uw keuze meer op een uitzonderlijke vormgeving waarbij nieuwsgierigheid nodig is?

Hebben wij uw interesse al gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Info

Stackmont

[email protected]

+31 (0) 46 434 96 9

Nederland

© 2016 Stackmont. All rights reserved.