+31 (6) 46434969

Over ons

Stackmont in 1 zin? Hmm. Wij zijn een: jong, snel groeiend, niet-zo-formeel, maar full-service bedrijf dat zich specialiseert in het digitale vak.

178

Kopjes koffie

178

Klanten

873

Werk dagen

Stackmont

Om tot de kern te komen is het van belang om kennis te maken met het ‘gewei’ achter Stackmont. Het gewei wordt vormgegeven door twee vertakkingen, waarvan iedere vertakking over eigen vaardigheden beschikt, maar toch vanaf de start een geheel vormt.

Zoals een gewei zich kenmerkt met vervormingen naar links of rechts, groeien ook wij met uw bedrijf mee. Kiest uw bedrijf voor links, dan groeien wij mee. Toch de voorkeur voor rechts? Ook dan groeien wij mee om kansen te bieden. Zelfs wanneer de mogelijkheid zich voortdoet om even tegendraads of eigenwijs te zijn en een vernieuwende kijk te bieden zijn wij daar.

Vanuit deze aanpak begrijpen ook wij dat elk bedrijf een goed product wil afleveren, want dat is het uitgangspunt van iedereen. Maar het grote verschil wordt zichtbaar in de uitkomst van het product. Het draait hierbij niet om het uiterlijk van het product maar om het innerlijk, de functionaliteit

stackmont_logo

Hebben wij uw interesse al gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Info

Stackmont

[email protected]

+31 (0) 46 434 96 9

Nederland

© 2016 Stackmont. All rights reserved.